horizontale jaloezie

Jaloezieën

Met horizontale jaloezieën kunt je de lichtinval en de richting van het licht zelf bepalen. Deze zijn gemaakt van aluminium of houten lamellen.

Ga je voor een stoere en moderne uitstraling? Kies dan voor houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn sfeermakers bij uitstek maar passen ook uitstekend in een strak interieur. Je kiest zelf de lamelbreedte ( zes varianten) en de kleur van het hout.

De houten jaloezieën zijn voorzien van twee verticale banden. Deze banden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kun je kiezen voor een decoratieve ladderband aan de onderkant van de jaloezie. Zo stel je je eigen houten horizontale jaloezieën geheel naar eigen wens samen.

Een jaloezie met aluminium lamellen hebben een strak aanzien en zijn ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Je hebt keuze uit vijf lamelbreedtes.

Kies voor sfeervol hout of strak aluminium

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom. En heb je een unieke jaloezie samengesteld die past bij jouw interieur en smaak? Wij komen graag langs voor de juiste afmetingen en zorgen voor deskundig plaatsing. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of bezoek onze showroom.

  • houten jaloezieën
    houten jaloezieën
  • detail houten jaloezie
    detail houten jaloezie
  • aluminium jaloezie
    aluminium jaloezie

Volg ons ook op Facebook