pliségordijnen

Pliségordijnen

Pliségordijnen passen in verschillende interieurstijlen en bieden een ideale combinatie van privacy en lichtinval. Groot voordeel van deze gordijnen is de mogelijkheid om het “gordijn” op verschillende hoogtes  vast te zetten; de zogenaamde top down – bottom up pliségordijnen. Hierbij kun je het hele gordijn omhoog of omlaag bewegen. Zo bepaal je zelf de stand van het gordijn en welk deel van het raam je afdekt.

De plisegordijnen zijn leverbaar in veel decoratieve stoffen. Je kunt kiezen uit talloze kleuren, structuren en transparanties. Bijzondere stoffen met warmte werende, vuilafstotende en vlam vertragende eigenschappen. Het plisségordijn is leverbaar met een plooibreedte van 20mm of 32mm. Een brede plooibreedte geeft een mooi effect voor grote ramen.

Dupligordijnen

Dupligordijnen zijn geschikt voor grotere ramen en verbeterend de akoestiek van een ruimte door hun hoge geluiddempende vermogen. Het geluid kan tot wel 60% worden geabsorbeerd. De gordijnen worden gekenmerkt door de unieke honinggraadstructuur.

Dupligordijnen zijn verkrijgbaar met verduisterende stoffen. Dit maakt een dupligordijn ideaal voor de slaapkamer. Het product is tevens zeer geschikt voor dakramen.

Groot voordeel van de pliségordijnen en dupligordijnen is de mogelijkheid om de raambekleding strak binnen het kozijn op te hangen. Resultaat: een stijlvolle uitstraling. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 • plisé gordijn keuken
  Pliségordijn strak binnen het kozijn
 • pliségordijn kinderkamer
  Top down – bottom up pliségordijn
 • dupligordijn bece
  Dupli gordijnen verbeteren de akoestiek enorm
 • dupligordijn verduisterd
  Een dupligordijn is leverbaar met verduisterende stof
 • dupli gordijn grote ramen
  Dupligordijnen zijn ook geschikt voor grotere raamoppervlaktes

Volg ons ook op Facebook