Rolgordijn kinderkamer bece

Rolgordijnen

Laat je verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends. Rolgordijnen nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig in gebruik. Omdat ze bij praktisch elk raam passen, zijn ze multi-inzetbaar. De collectie bestaat uit licht doorlatende rolgordijnen en verduisterde rolgordijnen.
Bepaal zelf de uitstraling van je rolgordijn. Er is keuze uit veel stoffen met verschillende designs. Daarnaast en er zijn diverse mogelijkheden om het gordijn af te werken; afwerking met stiksels, voorzien van ringen aan de onderkant, of een houten onderlat. Wil je een exclusieve uitstraling? Kies dan voor een design RVS onderlat. Zo maak je van je rolgordijn een stijlvolle eyecather!

Duo rolgordijnen

Een populaire variant op het rolgordijn is het duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Hierdoor kun je zelf de hoeveel licht en de mate van privacy bepalen. Een veelzijdige en moderne vorm van raamdecoratie! Bezoek onze showroom, of neem direct contact met ons op.

  • Duo rolgordijn
    Met een duorolgordijn regel je eenvoudig de lichtinval

Volg ons ook op Facebook